ACTIVITEITEN

Op het landgoed kunt u wandelen, fietsen en verblijven op een natuurkampeerterrein, in een trekkershut, bungalow, bed & breakfast of groepsaccommodatie. Eten kunt u bij restaurant Hoeve de Boogaard. Er kan gegolfd worden bij de Golfclub Geijsteren. Het dorp Geijsteren heeft nog veel meer te bieden: zie hiervoor  www.visitgeijsteren.nl

CAMPING LANDGOED GEIJSTEREN

Het natuurkampeerterrein heeft 60 omhaagde kampeerplekken. Ook is verblijf in een trekkershut of een bungalow mogelijk.

NAAR DE WEBSITE
Golf- en Countryclub Landgoed Geijsteren

GOLF- EN COUNTRYCLUB GEIJSTEREN

De golfclub bestaat sinds 1972 en heeft 18 fraaie bos- en heideholes, waterpartijen en goede greens. Er is een driving range en een ruim clubhuis met restaurant en terras.

NAAR DE WEBSITE
Hoeve de Boogaard

HOEVE DE BOOGAARD

Restaurant met landelijke, huiselijke sfeer. De keuken is Frans met een moderne twist. In de zomer is het op het terras goed toeven. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit eigen tuin en regio.

NAAR DE WEBSITE
Camping De Buizerd Geijsteren

CAMPING DE BUIZERD

Dit voormalige NCC terrein ligt midden in het bos, naast de golfbaan. Een ideale plek voor de kampeerder die op zoek is naar rust. De plaatsen zijn ruim, voorzien van elektra en er is een goed verzorgd toiletgebouw.

NAAR DE WEBSITE
Jonkhof Geijsteren

DE JONKHOF GROEPSACCOMMODATIE

De Jonkhof is een oude boerderij verbouwd voor groepsverblijf. Het ligt aan de rand van het bos tussen de akkers, heeft een heerlijk terras, een grote tuin met trampoline en ruimte om te voetballen. Het is geschikt voor verblijf van groepen tot 20 personen, eventueel uit te breiden naar 24 personen met bijboeking van het charmante bakhuuske.

NAAR DE WEBSITE
Lindenhof Geijsteren

LINDENHOF

De Lindenhof ligt midden in het dorp Geijsteren. Deze monumentale boerderij uit 1840 is verbouwd tot groepsverblijf en een B&B en heeft een mooie binnenplaats. Aan de achterkant heb je weids uitzicht over de landerijen. Voor Pieterpad-lopers, voor groepen tot 18 personen…. iedereen kan terecht bij de Lindenhof.

NAAR DE WEBSITE
natuur_cultuur_recreatie